Over Gemma Aalmans B.V.

Mijn profiel

De studie toegepaste psychologie, gecombineerd met een langdurige en veelzijdige arbeidservaring waarin ik steeds met en voor mensen en organisaties gewerkt heb, geven mij de mogelijkheid en het vertrouwen om mensen langs een goede weg te counsellen, coachen en trainen.

Naast deze ingrediënten vormt een gezonde portie gedrevenheid en passie voor mijn werk de solide basis voor mijn eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Blijvend leren door bijscholing, samenwerking binnen het werkveld en het op de voet volgen van de nieuwste ontwikkelingen, stel ik als eis aan mijzelf, om mijn werk optimaal te kunnen blijven uitvoeren.

Al deze facetten stellen mij in staat om een sterk analytisch vermogen met juiste inzichten en communicatie te verbinden. Ik heb geleerd om in de spiegel te kijken, om verstand en gevoel met elkaar te verbinden en om vanuit de overtuiging te durven leven, dat niets toevallig gebeurt.

Ik ben een no-nonsense mens met een no-nonsense aanpak.

Mijn motto

Zeg wat je doet en doe wat je zegt!

Mijn inspiratiebronnen

De wonderen der natuur, mijn liefde voor mijn partner, voor dieren, muziek, reizen, kunst, cultuur en het golfspel. Alle foto’s die u verder op deze website ziet heb ik zelf gemaakt en zijn momentopnamen van mijn inspiratiebronnen.

Mijn attitude

Ik werk vanuit een toegewijde, onbevooroordeelde, empathische houding. Ik ga in mijn werk uit van de kracht in de mens, zonder daarbij diens kwetsbaarheid uit het oog te verliezen. Eerlijkheid en wederzijds vertrouwen zijn kernpunten waarop mijn samenwerking is gebaseerd.

Mijn kwaliteit

Door middel van accreditatie, intervisie, supervisie en permanente bijscholing wordt de kwaliteit van mij als Registercounsellor® gegarandeerd. Ik ben geaccrediteerd lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (AbvC), van de RBCZ, geregistreerd Loopbaanprofessional (NOLOC) en als natuurgeneeskundige ben ik in het bezit van een AGB code. Vanzelfsprekend geldt voor de uitvoering van mijn beroep de algehele geheimhoudingsplicht.

Mijn achterban

Ik werk samen met een netwerk van gelijkgestemden, partners en collega’s om elkaars krachten te versterken. Daardoor kan ik de belangen van opdrachtgevers en cliënten optimaal behartigen.

PUBLICATIES

Blog & ervaringen

gemma aalmans maastricht

Denken en genieten

Re-integratie, Counselling, Coaching, Gemma Aalmans - Maastricht

De zomervakantie is alweer in het zicht. Nog enkele weken en de grote uittocht gaat weer van start. De meesten zullen zeggen "pff... de mooiste tijd van het jaar; eindelijk even genieten".

lees verder

De accu bijtanken

Re-integratie, Counselling, Coaching, Gemma Aalmans - Maastricht

De spreekwoordelijke laatste loodjes voorafgaand aan de zomervakantie wegen inderdaad het zwaarst. Het werk moet af, zaken moeten worden afgerond, gefactureerd, opgeruimd en overgedragen.

lees verder

Kans of succes?

Re-integratie, Counselling, Coaching, Gemma Aalmans - Maastricht

Soms verwachten we ‘wonderbaarlijke’ dingen van mensen als het gaat om acceptatie, coping of gedragsveranderingen. Ik kan mij bijvoorbeeld heel goed inleven in de situatie waarbij een cliënt...

lees verder